We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

Verberg deze melding

đź’™ Onafhankelijke kopersbescherming   đź’™ GRATIS verzending vanaf 25 euro   đź’™ Veilig achteraf betalen đź’™
đź’™ IDEAL betalen đź’™

  • Home
  • Klantenservice
  • Bestelinformatie

Bestelinformatie

Wat je moet weten over winkelen bij Earthlab.nl

Earthlab is onderdeel van de Coöperatieve Vereniging De Wellness Gids U.A.

Levertijd: Het centrale magazijn van Earthlab staat in Nykøbing Falster, Denemarken. Indien uw bestelde producten niet op voorraad zijn in Nederland wordt uw bestelling onmiddelijk doorgegeven aan Denemarken en wordt uw bestelling aan Earthlab gestuurd.
Deze verzending kost gemiddeld 2-3 dagen. Vervolgens worden uw producten onmiddelijk aan uw doorgestuurd. U krijgt daar bericht van, inclusief een Track&Trace code.

Gratis verzending vanaf 25 euro
Alle bestellingen van €25 of meer versturen we gratis, als de artikelen in een bestelling gelijktijdig verstuurd mogen worden.
Voor bestellingen onder €25 óf als je er voor kiest om de artikelen uit een bestelling apart te laten bezorgen, wordt:

* In Nederland €5,25 verzendkosten in rekening gebracht.
* In België €9,85 verzendkosten in rekening gebracht.

30 dagen bedenktijd
Bij Earthlab.nl mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Zo kun je het product bekijken en kijken of deze volledig naar wens is.

De klantenservice
Voor vragen of klachten kunt je ons bereiken via info@earthlab.nl

Herroepen en Retourneren
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons Earthlab / Coöperatieve vereniging De Wellness Gids u.a., Doornenkampseweg 111, 6866 BD Heelsum, info@earthlab.nl, telefoon: + 31317314702 of via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst teherroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.
Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
- audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;- kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement).

Betalen bij Earthlab.nl is altijd veilig
1. Voor bestellingen binnen Nederland kun je veilig betalen via iDEAL. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving.
2. Betaling via Overschrijving. Uw bestelling wordt pas verzonden nadat uw betaling door ons ontvangen is.
3. Afterpay - veilig betalen achteraf. AfterPay voert voor Earthlab het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Wij doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen.

We zijn voor een deel wel afhankelijk van externe partijen, waardoor de bezorging in een enkel geval vertraagd kan zijn. Je krijgt dan bericht via een email.